ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Останні статті та публікації

Переваги використання газових генераторів SDMO
Газові генератори
Про переваги газових генераторів, з економічним обгрунтуванням. 
детальніше
Конференція 2010 «GE: Досвід системних рішень»
12 жовтня в готельному комплексі «Русь» відбулася щорічна конференція, організована компаніями НТТ Енергія і GeneralElectric. Цього року конференція мала назву «Досвід системних рішень», і відповідно акцент доповідей був поставлений на тому, щоб розкрити практичний сенс вирішення інженерних завдань різного рівня, а так само не менш важливе питання менеджменту та реалізації проектів. 
детальніше
Енергія проектної дистрибуції
«Основна тенденція ринку систем електроживлення в Україні  - розвиток інфраструктури центрів обробки даних», - вважає Павло Хвединіч, заступник генерального директора компанії «НТТ Енергія». На його думку, за останні рік-півтора замовники усвідомили комерційну виправданість моделі централізації обчислень в центрах обробки даних. Будівництво корпоративних ЦОД пов'язане з вирішенням комплексу специфічних завдань по забезпеченню гарантованого захищеного електроживлення в ньому. 
детальніше
"Словом і ділом". Проектний бізнес дизельних електростанцій
Дуже мало хто з українських компаній, які починали з нуля в сумбурні 90-ті роки бізнес-діяльність, зуміли забезпечити свій стабільний ріст і стали великими підприємствами, що працюють за світовими ринковими стандартами. У чому була їхня опора і на що вони орієнтувалися в своєму розвитку? Як вони сьогодні працюють в умовах постійно зростаючої конкуренції?  
детальніше
Системи гарантованого електроживлення для телерадіокомпаній
Електротехніка та обладнання, яке входить до складу інженерної інфраструктури телерадіокомпанії відноситься до групи споживачів, які відповідають найвищим вимогам до надійності електропостачання. Навіть незначні перешкоди або збої можуть призвести до зупинки мовлення на кілька хвилин, а іноді і годин. Необхідна захист від систематичних проблем, які виникають в мережі: провали, коливання і викиди напруги, високочастотні шуми, імпульсні перешкоди та аварійні відключення на тривалий час. Надійним захистом від непередбачуваних збоїв є система гарантованого електроживлення (СГЕ). 
детальніше
Бізнес не терпить зупинки. Система RPA на рубежі захисту
  Ще кілька років тому питання установки системи гарантованого або безперебійного електроживлення було актуальним лише в найкритичніших випадках, коли зупинка робочого процесу могла призвести до непоправних наслідків. Сьогодні ж повсюдна комп'ютеризація значно збільшила обсяг попиту українського ринку на системи електроживлення і захисту від збоїв мережі. Сучасне чутливе високотехнологічне обладнання страждає від сплесків напруги в мережі, а різке припинення подачі електроенергії призводить до простою виробничого процесу, до втрати інформації, а також до поломок техніки та обладнання.  
детальніше
Системи безперебійного електроживлення: сучасний підхід
Безперервний характер інформаційних і комунікаційних процесів в сучасному бізнесі обумовлює сьогодні високі вимоги до захисту комп'ютерних мереж і комплексів зв'язку. Оскільки надійність роботи обладнання нерозривно пов'язана з якістю електропостачання, одним з найбільш важливих рубежів оборони є системи безперебійного електроживлення. 
детальніше
Системи безперебійного електроживлення в сучасних конфігураціях
Безперервний характер інформаційних і комунікаційних процесів в сучасному бізнесі обумовлює сьогодні високі вимоги до захисту функціонування комп'ютерних мереж і комплексів зв'язку. Оскільки надійність роботи обладнання нерозривно пов'язана з якістю електропостачання, «рубежем оборони» є система безперебійного електроживлення. Такі системи можуть бути виконані в декількох конфігураціях. І обумовлюється це особливостями електротехнічної інфраструктури підприємства, вимогами до захисту критичних до простою додатків, споживаної потужністю і перспективами змін. Але при будь-яких обставин слід, підходити до вирішення питання системно, враховуючи весь комплекс факторів 
детальніше
General Electric і «НТТ Енергія»: «Так тримати, Україно!"
Місяць тому в Будапешті на щорічній зустрічі регіональних партнерів GE Consumer & Industrial за високі досягнення в бізнесі у відповідності зі стратегією General Electric компанія «НТТ Енергія» за підсумками 2006 р. була названа однією з кращих і удостоєна нагороди «Best Performer Partner». Визнання заслуг у розвитку ринку - додатковий привід для того, щоб зібратися українським партнерам компанії, дізнатися про призначеної для них програмою розширеної підтримки, ознайомитися з перспективною продукцією і визначити для себе нові рубежі. 
детальніше
GE Digital Energy: "Витонченість і надійність комплексних рішень"
На початку квітня в Москві проходила конференція, присвячена продукції GE Consumer & Industrial Digital Energy. Головною темою всіх доповідей і дискусій стала паралельна архітектура, що відрізняє вироби цієї корпорації. Стратегія GE Digital Energу в першу чергу орієнтована на досягнення високої надійності та якості електроживлення 
детальніше