ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

07.06.2010
3 червня компанія НТТ Енергія провела семінар для інженерів з проектування

3 червня в бізнес-центрі Палладіум відбувся семінар, який компанія НТТ Енергія організувала спеціально для інженерів з проектування. Семінар мав назву SDMO POWER SOLUTION і був присвячений темі практичних рішень проектування систем автономного електропостачання..

У семінарі взяли участь 45 осіб - фахівців провідних проектних інститутів з різних міст України.
В якості доповідачів семінару компанія НТТ Енергія запросила безпосередньо фахівців заводу SDMO - одного з провідних світових виробників дизель-генераторних установок.
Першою темою доповіді стало питання правильного підбору потужності дизель-генератора, відповідно до стандартів, регламентами та директивами, якими керується компанія SDMO. Учасники почули також практичні поради фахівців НТТ Енергія та рекомендації представників заводу SDMO. В якості робочого інструмента учасники семінару отримали спеціальне програмне забезпечення для визначення потужності дизель-генераторних агрегатів.

Особливу увагу учасників було звернуто на те, як при виборі електростанції слід враховувати особливості умов його подальшої установки. У контексті цієї теми доповідачі розповіли слухачам про можливості систем шумоізоляції приміщень для дизель-генераторів, а так само інших деталях, які потрібно обов'язково враховувати при реалізації проекту. Ряд корисних рекомендацій були дані і щодо побудови системи охолодження приміщення, де знаходиться дизель-генератор.

Крім автономних джерел живлення в локальну систему енергопостачання включається і ряд іншого обладнання. Окремим питанням фахівці НТТ Енергія і заводу SDMO торкнулися автоматичного управління. Розповіли, як вибрати підходящу для кожного завдання панель управління дизель-генератора, як конфігурувати систему управління в цілому.

Ми щиро сподіваємося, що інформацію, яку ми зібрали для учасників, була їм цікава, і час, який вони провели на семінарі, пройшло для них з максимальною ефективністю.