ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

16.07.2019
Автономна енергія для автомобільної промисловості

На підприємстві з виробництва автокомпонентів в Україні компанія НТТ Енергія виконала комплекс робіт з проектування, інсталяції та введенню в експлуатацію системи Аварійного живлення загальною потужності 2100 кВА на базі 3х дизельгенераторних агрегатів D700 KOHLER-SDMO (Франція), з двигунами DOOSAN. 

ДГA виконують автоматичний запуск та підключення навантаження в разі відмови живлення виробництва від зовнішньої електромережі, а також в разі недостатньої потужності від зовнішньої мережі.

На ДГA встановлені найсучасніши пульти керування АРМ802 з cистемою автоматичної синхронізації, які забезпечують роботу ДГА в паралель між собою та з зовнішньою мережею.

До комплексу ДГА включена ємність з запасом палива 60м3, з системою автоматичної дозаправки вбудованих у кожен з ДГА паливних баків, кожний місткістю по 800л.