ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

08.08.2011
Чемпіонат \"Формула 1\" електрообеспечіла компанії НТТ Енергія

Електропостачання чемпіонату "Формула 1" забезпечила компанія НТТ Енергія. На територію проведення була поставлена ??ввідно-розподільча система і два високопотужних генератора SDMO, які служили основними джерелами енергії протягом усього чемпіонату.

29-31 липня в місті Вишгород Київської області на Київському водосховищі пройшов етап чемпіонату світу з перегонів на моторних човнах в класі «Формула-1».

Гонки проводяться з 1962, Україна вперше завоювала право проведення цього чемпіонату на своїй території.

Трансляція змагань велася в 100 країнах світу, при цьому аудиторія глядачів сягає близько 300 млн. чол.

Електропостачання чемпіонату забезпечила компанія НТТ Енергія. На територію проведення була поставлена ??ввідно-розподільча система і два генератори SDMO, один з яких був основним джерелом енергії для телевізійного і ретрансляційного обладнання на весь час проведення змагань.

Ми усвідомлювали всю ступінь відповідальності, покладену на нас, адже навіть найменший збій, міг знизити рівень довіри організаторів до нашої країни. Але генератори SDMO - це гарант якості і надійності, в якому ми впевнені!