ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

18.12.2013
Інженери сервісного центру компанії «НТТ Енергія» інсталювали джерела безперебійного живлення в Казахстані.

Інженери сервісного центру компанії «НТТ Энергія» здійснили ряд успішних інсталяцій потужних джерел безперебійного живлення серії SG для клієнтів підрозділу GE Healthcare в Казахстані.

Основні переваги ДБЖ SG 160-500 кВА:

  • Високий ККД до 94,5 % в режимі VFI і до 99% в режимі роботи eBoost
  • IGBT випрямляч PurePulse не вносить спотворення в зовнішню мережу і забезпечує переваги за рахунок зниження номіналу захисних автоматів , кабелів і дизель- генераторівв.
  • менша площа ДБЖ
  • Поліпшено діагностичні можливості
  • Відмінні динамічні характеристики і низький рівень спотворень вихідної напруги
  • Стандартні функції безпеки і сервісу , такі як back - feed protection і ручний байпас

Прекрасні відгуки про якість роботи українських інженерів ще раз підтвердили, що сервісний центр ТОВ «НТТ Енергія» заслужено носить звання "Золотий сервіс партнер GE ".

ИБП SG


GE Healthcare Казахстан

Працюючи в Казахстані понад 5 років, підрозділ General Electric поставило понад 350 одиниць передового медичного обладнання більш ніж 100 медичним закладам, розташованим в Астані, Алмати, інших містах Казахстану, а також регіонах. 

GE Healthcare успішно співпрацює з державними та приватними медичними установами Казахстану, поставляє сучасне медичне діагностичне обладнання і здійснює підготовку висококласних фахівців для роботи на ньому. У 2007 році в Алмати був відкритий навчальний центр ультразвукового діагностичного обладнання GE Healthcare. Ведуться переговори про локалізацію в Казахстані виробництва медичного обладнання.

Про підприємство «НТТ Енергія»

ТОВ «НТТ Енергія» - лідер на ринку України з побудови та впровадження систем гарантованого і автономного електроживлення. Компанія є найбільшим в Україні дистрибутором бензинових , дизельних і газових генераторів, систем безперебійного живлення, стабілізаторів напруги, електроживлячих установок постійного струму, вітрогенераторів і гібридних електростанцій. У портфелі компанії представлені провідні світові виробники ( SDMO , General Electric, ORTEA, NTTStabilizer, EFORE, Victron energy ) Під своєю торговою маркою NTT ENERGY , компанія випускає вже давно зарекомендували себе на ринку України автоматічскі вмикачі резерву , ввідно- розподільні пристрої й розподільні шафи. Працюючи більше 19 років на даному ринку, «НТТ Енергія» обслуговує близько 28 тисяч промислових підприємств і компаній в країнах СНД. Серед відомих об'єктів компанії можна відзначити впровадження проектів з гарантованого електроживлення на нафтових платформах в Каспійському морі , забезпечення системами безперебійного живлення Укрзалізниці, побудова гарантованого електроживлення в центрах обробки даних, банках, об'єктах медицини, фармацевтики, зв'язку та військово-промислового комплексу.
 

Контакти
Прес-секретар ТОВ "НТТ Енергія"
Ірина Ніколаєнко
тел. : +380 ( 44 ) 233-62-40
email : office@ntt-energy.com.ua