ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

22.10.2014
Компанія НТТ Енергія була удостоєна почесної нагороди Best Service Support

За успіхи в наданні високої якості услгі, виконанні гарантійних зобов'язань за джерелами безперебійного живлення GE в Україні компанія НТТ Енергія на зустрічі партнерів GE Critical Power була удостоєна почесної нагороди Best Service Support.

 

 


 

 

 

Про підприємство «НТТ Енергія»

ТОВ «НТТ Енергія» - лідер на ринку України з побудови та впровадженню систем гарантованого і автономного електроживлення. Компанія є найбільшим в Україні дистрибутором бензинових, дизельних і газових генераторів, систем безперебійного живлення, стабілізаторів напруги, електроживлячих установок постійного струму, вітрогенераторів і гібридних електростанцій. У портфелі компанії представлені провідні світові виробники (SDMO, General Electric, ORTEA, NTTStabilizer EFORE, Victron energy) Під своєю торговою маркою NTT ENERGY, компанія випускає вже давно зарекомендували себе на ринку України автоматічскі вмикачі резерву, ввідно-розподільні пристрої й розподільні шафи.

Працюючи більше 19 років на даному ринку, «НТТ Енергія» обслуговує близько 28 000 промислових підприємств і компаній в країнах СНД. Серед відомих об'єктів компанії можна відзначити впровадження проектів з гарантованого електроживлення на нафтових платформах в Каспійському морі, забезпечення системами безперебійного живлення Укрзалізниці, побудова гарантованого електроживлення в центрах обробки даних, банках, об'єктах медицини, фармацевтики, зв'язку та військово-промислового комплексу.