ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

16.12.2013
Компанія VICTRON ENERGY (Нідерланди) провела технічний семінар в офісі НТТ ЕНЕРГІЯ

Компанія VICTRON ENERGY (Нідерланди) провела технічний семінар в офісі НТТ ЕНЕРГІЯ. Під час семінару інженери сервіс центру отримали можливість ознайомитися і попрактикуватися з новими програмними продуктами, що надалі дозволить налаштовувати роботу систем електроживлення VICTRON ENERGY відповідно до завдань користувачів.

Регіональний Представник VICTRON ENERGY компанії пан Mr. Oskars Daubergs розповів про те, що в світі збільшується інтерес до систем, які дозволяють зберігати і накопичувати енергію, отриману від зовнішніх, у тому числі альтернативних, джерел живлення, щоб використовувати її у зручний для споживача час. У зв'язку з цими тенденціями, компанія VICTRON ENERGY продовжує розширювати лінійку продукції HOME STORAGE.

Таким чином, була створена і представлена нова система ECO multi




ВхШхГ=475 x 575 x 360 (мм), Вага=60 кг.
 




ECO multi являє собою комбіновану систему, яка включає в себе:

Багатофункціональний інвертор / зарядник MULTI PLUS 24/3000/70

+ 2 LI-ion акумулятора по 90Аг (2,3 kWh)

+ Панель контролю робочих параметрів системи BLUE POWER.

Все обладнання зібрано в єдиному компактному блоці, що дозволяє його включити в будь-яку систему електроживлення без особливих складнощів з монтажу та інсталяції, дотримуючись принципу Plug & Play.