ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

03.07.2013
НТТ Енергія - лідер економіки України 2013

Товариство з обмеженою відповідальністю «НТТ Енергія» за вагомі досягнення у своїй галузі господарювання та за безцінний внесок в економічно-соціальний розвиток держави було визнано в 2013 році лідером економіки України Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих», посівши «22» місце серед підприємств міста Києва.

Підприємству присвоєно статус-звання «Підприємство регіону 2012» з наданням відповідного Сертифікату.

Генеральний директор підприємства Потоцький Володимир Іванович за талановите та результативне управління компанією нагороджений Орденом «Хрест Пошани» та авторитетною відзнакою рейтингу – сертифікатом «Керівник року України».

Лідируюча позиція підприємства та відзначення його досягнень рейтингом «Ліга кращих» - це загальний підсумок плідної праці кожного робітника підприємства під чуйним управлінням керівника. Кожен, хто вкладає частину свого життя в безперервну та результативну роботу компанії, заслуговує вшанування та подяки.

Потрапляння Товариства з обмеженою відповідальністю «НТТ Енергія» до лав лідерів економіки нашої держави, визнаних Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих» - це показник прозорого ведення бізнесу, це яскравий приклад для підприємств нашої держави, це основа для покращення соціально-економічного становища в нашій країні.