ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

06.12.2013
НТТ Енергія представила нове комплексне рішення на виставці «Енергоефективність»
 

Компанія «НТТ Енергія » взяла участь у виставці «Енергоефективність» , яка відбулася з 5 по 8 листопада в м. Києві. «НТТ Енергія» представила нове комплексне рішення - систему гібридного електроживлення гібридною силовою , що складається з сонячних елементів , акумуляторів і дизель- генератора. 

HYBRID POWER

Технологія , що використовує фотоелементи , дозволяє безпосередньо перетворювати сонячне випромінювання в електроенергію. Ми використовуємо перевагу джерел енергії заснованих на фотоелементах для побудови систем надійного електропостачання різних об'єктів : від приватних будинків до промислових будівель , від віддалених станцій зв'язку до нафтовидобувних морських платформ.

Гибридные силовые установки и солнечные батареи
 
 

Дана продукція виявилася ексклюзивним зразком на виставці і викликала живий інтерес у відвідувачів.

Більш детально з вказаною продукцією можна ознайомитися на сторінці : http://ntt-energy.com.ua/catalog/solnechnie-batarei/ 

 

Про підприємство « НТТ Енергія»

ТОВ «НТТ Енергія» - лідер на ринку України з побудови та впровадження систем гарантованого і автономного електроживлення. Компанія є найбільшим в Україні дистрибутором бензинових , дизельних і газових генераторів , систем безперебійного живлення , стабілізаторів напруги , електроживлячих установок постійного струму , вітрогенераторів і гібридних електростанцій. У портфелі компанії представлені провідні світові виробники ( SDMO , General Electric , ORTEA , NTTStabilizer Efore , Victron енергії ) Під своєю торговою маркою NTT ЕНЕРГІЇ , компанія випускає вже давно зарекомендували себе на ринку України автоматічскі вмикачі резерву , ввідно- розподільні пристрої й розподільні шафи.

Працюючи більше 19 років на даному ринку , «НТТ Енергія» обслуговує близько 28 тисяч промислових підприємств і компаній в країнах СНД. Серед відомих об'єктів компанії можна відзначити впровадження проектів з гарантованого електроживлення на нафтових платформах в Каспійському морі , забезпечення системами безперебійного живлення Укрзалізниці , побудова гарантованого електроживлення в центрах обробки даних , банках , об'єктах медицини , фармацевтики , зв'язку та військово -промислового комплексу.