ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

13.05.2010
Увага! Новий on-line ДБЖ GE з унікальною ціною

Ми раді повідомити Вам, що почали поставку нової серії ДБЖ GE EP Series, яка приємно здивує Вас співвідношенням ціни і якості. Це ДБЖ подвійного перетворення (on-line), потужністю від 700 до 3000 ВА. Поєднуючи в собі дві основні переваги: ??невисоку ціну і традиційну надійність під маркою GE, цей продукт, ледь з'явившись на ринку, вже отримав свою затребуваність. Унікальна ціна EP Series, ДБЖ подвійного перетворення, може позмагатися лише з пропозиціями ринку ДБЖ лінійно-інтерактивного типу.

On-line ДБЖ невеликої потужності - оптимальне рішення для надійного захисту дорогого офісного обладнання, робочих станцій і невеликих серверів. Ми і наші партнери вже маємо досвід успішного застосування цієї серії і дуже приємні відгуки замовників. ДБЖ серії EP, крім надійності і цікавою ціни, має так само рядом унікальних характеристик:
• широкий діапазон вхідної напруги 110-300 Вт;
• краща в своєму класі стабільність вихідної напруги + / - 2%;
• краща в своєму класі здатність до перевантажень: 150% до 30 секунд в нормальному режимі;
• потужне зарядний пристрій 8А.
Серія вже активно продається і відмінно себе зарекомендувала в застосуванні з медичним обладнанням, серверами, Hi-Fi апаратурою, в студіях звукозапису, для котелень та насосних станцій, у сфері промислової автоматизації.