ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

27.04.2012
Зустріч партнерів SDMO в Лісабоні: Захоплююча оцінка!

«Всесвітня зустріч партнерів компанії SDMO з питань енергетики 2012» щойно закінчилася в столиці Португалії.

Настав час скласти звіт про це значущу подію. 237 дилерів-представників 152-х різних компаній з 92 країн прибули на цю зустріч, в т.ч. і представники НТТ Енергія-офіційного дистриб'ютора SDMO в Україну. Недоліків в організації зустрічі не було. Зміст порушених питань викликало інтерес у гостей. Повна презентація продукції SDMO була організована спеціальним агентством і досягла своєї мети - зацікавила гостей і визвала ентузіазм в ході зустрічі. Чотири засідання з вирішення питань Взаємодії, Бізнесу, Розвитку Енергетики та Виробництва надало багато цінної інформації в роботі для наших партнерів.


Кожне засідання тривало 2:00 для того щоб сконцентруватися на самому значущому. Павільйон для демонстрації продукції SDMO був розміщений в ідеальному місці за містом. Прекрасна погода дала можливість кожному учаснику познайомитися з декількома товарами, починаючи від нової серії портативних генераторів «Storm» 5-12 кВт до потужних електростанцій серії «Pacific» потужністю 2000 кВА, зібраних в компактних всепогодних контейнерах.


Церемонія нагородження відбулася в останній вечір і стала вишуканим завершенням цієї зустрічі ... нагороди були вручені обраним дилерам в кожній області продажів.


Дякуємо всім учасникам і чекаємо всіх на нову зустріч!

SDMO INDUSTRIES