ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

05.11.2013
GE - Енергія в русі!

У четвер, 31 жовтня компанії здебільшого НТТ Енергія і General Electric традиційно провели міжнародну конференцію присвячену проблемам і рішенням у побудові систем гарантованого електроживлення.

На конференції «GE - Енергія в русі!» Директор департаменту продажів EMEA GE Critical Power Кас Росенбрег і Регіональний менеджер з продажу в країни Східної Європи та СНД Олексій Савкін познайомили учасників з новими продуктами в лінійці джерел безперебійного живлення General Electric.

 

ибп, general electric, конференция, НТТ Энергия
 
На зміну моделям Match і ML , вже так сильно улюбленим споживачам , на ринок України в 2014 році виходить вдосконалений інноваційний джерело безперебійного живлення VCO Series . Даний продукт буде представлений в наступних діапазонах потужностей : 400/ 600 /800 /1000 /1500 VA. Основними перевагами даної моделі є:

  • Більш широкий діапазон вхідної напруги від 120 до 280В ;
  • Автоматичний регулятор напруги;
  • Автоматичний тест батарей;
  • Виконання підлогове і для монтування в 19 " шафу;
  • Коефіцієнт потужності > 95 %;
  • Форма вихідної напруги - синусоїда ;
  • LCD екран , комунікації по USB , RS232 і підтримка SNMP в 19 " виконанні.

Велику увага представники General Electric приділили самим затребуваним моделям на ринку промислових джерел безперебійного живлення::

Ці моделі джерел безперебійного живлення є самими популярними в Україні , завдяки високій якості продукції GE , кращим на ринку України характеристикам і постійного наявності продукції , що дозволяє споживачам в короткі терміни створити систему гарантованого електроживлення на підприємстві.

Хочеться відзначити , що компанія НТТ Енергія активно розвиває напрямок з проектування систем гарантованого електроживлення. У проектному департаменті компанії НТТ Енергії працюють одні з кращих фахівців з проектування систем гарантованого електроживлення в СНД. За роки діяльності компанії було розроблено більше 5000 проектів .
 
У компанії є як типові так і індивідуальні проекти, що дозволяють побудувати систему гарантованого харчування як для приватного будинку так і для великого промислового підприємства та нафтової платформи. Проекти компанії успішно впроваджені і використовуються за кордоном . Також НТТ Енергія розробила перші в Україні гібридні електростанції для телекому та інших високотехнологічних галузей застосування . Щороку компанія вводить новий продукт в асортимент продажів. Ось вже більше 9 місяців компанія активно реалізує стабілізатори напруги власного виробництва NTT Stabilizer , що володіють широким діапазоном вхідної напруги і ККД > 98%. У лінійці стабілізаторів представлені як однофазні моделі потужністю від 1 КВА так і трифазні стабілізатори напруги для промислових об'єктів.


Компанії НТТ Енергія і General Electric дякують усім за участь у заході.

Про підприємство «НТТ Енергія»
ТОВ «НТТ Енергія » - лідер на ринку України з побудови та впровадження систем гарантованого і автономного електроживлення. Компанія є найбільшим в Україні дистрибутором бензинових , дизельних і газових генераторів , систем безперебійного живлення , стабілізаторів напруги , електроживлячих установок постійного струму, вітрогенераторів і гібридних електростанцій. У портфелі компанії представлені провідні світові виробники ( SDMO , General Electric , ORTEA , NTTStabilizer EFORE , Victron energy ) Під своєю торговою маркою NTT ENERGY, компанія випускає вже давно зарекомендували себе на ринку України автоматічскі вмикачі резерву , ввідно - розподільні пристрої й розподільні шафи .Працюючи більше 19 років на даному ринку , «НТТ Енергія» обслуговує близько 28000 промислових підприємств і компаній в країнах СНД. Серед відомих об'єктів компанії можна відзначити впровадження проектів з гарантованого електроживлення на нафтових платформах у Каспійському морі , забезпечення системами безперебійного живлення Укрзалізниці , побудова гарантованого електроживлення в центрах обробки даних , банках , об'єктах медицини , фармацевтики , зв'язку та військово -промислового комплексу..
 

Контакти
Прес-секретар ТОВ "НТТ Енергія"
Ірина Ніколаєнко
тел.: +380 (44) 233-62-40
email: office@ntt-energy.com.ua