ИБП SG Series 10-600 кВА, промышленные ибп, ибп промышленный, Промышленные ИБП, промышленный ибп, промышленные источники бесперебойного питания, ибп для сервера, ибп для серверов, источник бесперебойного питания промышленный, промышленный источник

Новини

30.11.2018
K66: поповнення модельного ряду KOHLER-SDMO лінійки Adriatic

Однією з вагомих переваг компанії SDMO Industries є широкий асортимент і пропозиція великого вибору потужностей різних марок двигунів в складі продукції KOHLER-SDMO для задоволення будь-яких побажань своїх клієнтів. У зв'язку з великим попитом на ДГУ Adriatic на світовому ринку, укомплектованих чудово зарекомендували себе двигунами KOHLER, в листопаді 2018 р лінійка Adriatic, відмінними рисами якої є висока продуктивність і ефективність, вироблення енергії високої щільності, а також висока опірність навантаженням, і все це при оптимизированном споживанні палива, розширює свій мощностной ряд і представляє вашій увазі генераторні установки моделі K66.

 
Нові ДГУ K66 оснащені простим і надійним в роботі і обслуговуванні турбованим двигуном KOHLER KDI3404TM. Зміна масла в ньому повинна проводитися через кожні 500 годин роботи. Також, як і електростанції з більш низькою потужністю на 22, 33 і 44кВА, закриті моделі K66 укомплектовані в кожух M137, відомий на ринку ДГУ своєю компактністю і ергономічністю, що зі збереженням найвищої якості продукції допомагає знизити її вартість. Так, бòльшая потужність ДГУ тепер доступна при більш компактних розмірах.
 
Також, як і всі ДГУ KOHLER-SDMO, генераторні установки K66 характеризуються оптимізованим рівнем шуму, виробленням максимальної потужності навіть в екстремальних умовах поряд з високоякісної електроенергією і системою заземлення, при цьому відповідають найвищим стандартам. Таке відповідність ретельно перевіряється на заводі-виробнику для кожної електростанції перед її відправкою.